hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenişehir'de ikinci BETEM için imzalar atıldı

    Yenişehirde ikinci BETEM için imzalar atıldı
    expand

    Yenişehir'de ikinci BETEM için imzalar atıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-YENİŞEHİR Belediyesi tarafından ikincisi inşa edilecek Beceri Temelli Eğitim Merkezi'nin (BETEM) iş birliği protokolü imzalandı.
    Yenişehir Belediyesi, Fuat Morel Mahallesi’nden sonra şimdi de Menteş Mahallesi’nde BETEM yapacak. BETEM’in inşaatını ise Mersinli hayırsever bir iş insanı Alper üstlendi. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Alper Gürsoy arasında imzalanan protokolle ikinci BETEM’in temeli kısa sürede atılacak.
    Daha çok çocuğa ulaşmaları gerektiğini söyleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "3-6 yaş çocuklarımıza yönelik Beceri Temelli Eğitim Merkezi yapmak için imza attık. Özellikle Yenişehir Belediyemiz'in Erken Çocukluk Gelişimi Projemiz'in önemli bir basamağı olan BETEM’in yapımına sağladığı bu destek çok kıymetli. Geçtiğimiz yıl açtığımız BETEM’de çocuklarımıza bilimsel yaklaşımla farklı bir eğitim programı uyguladık ve çok iyi sonuçlar aldık ama yetmez daha çok çocuğumuza ulaşmalıyız, bu sorumluluk bizim. İkinci BETEM şimdiden çocuklarımıza hayırlı olsun" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow