hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, site yöneticilerinin sorunlarını dinledi

    Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, site yöneticilerinin sorunlarını dinledi
    expand

    Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, site yöneticilerinin sorunlarını dinledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MUĞLA, (DHA)-MUĞLA'nın Bodrum ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Yarımadası genelinde bulunan sitelerin yöneticileri ile bir araya gelip, sorunlarını dinledi. Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Bodrum Yarımadası'ndaki sitelerin yöneticileriyle toplantı düzenlendi.

    Herodot Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın yanı sıra Muğla büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ve AYDEM Elektrik Dağıtım Şirketi yöneticileri, Bodrum Belediyesi'nden ilgili birim müdürleri ile Yarımada genelinde bulunan 420 sitenin yöneticisi ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Altyapıdan üstyapıya, yollardan çevre düzenlemeleri, temizlik ve kaçak yapılaşmaya kadar bütün sorunların konuşulduğu toplantıda Başkan Aras, yöneticilere tek tek söz vererek taleplerini dinledi. Başkan Aras, toplantıda yaptığı konuşmada Bodrum'un pandeminin de etkisiyle çok sayıda göç aldığını buna bağlı olarak altyapıda sorunlar yaşandığını, belediyenin ve kurumların bu sorunların çözümü için var gücüyle çalıştığını söyledi.

    Yaşanan mağduriyetler ya da gecikmeler için hiçbir bahanenin olamayacağını ifade eden Başkan Aras, "Sorunlar karşısında, 'Elimizden gelen budur' deyip, kenara çekilemeyiz tam aksine üzerine üzerine gideceğiz. Kurumlarımız ve ilgili tüm müdürlüklerimiz ve personelimizle, eksikleri bir an önce tamamlayıp vatandaşımızı alt ve üst yapısıyla tamamlanmış bir Bodrum'a kavuşturmak istiyoruz. Vatandaşlarımızla iş birliği içinde olmayı çok önemsiyoruz. Bu toplantılarımız devam edecek. Belediyemizin tüm kanallarından sürekli iletişim halinde olacağız" dedi.

    Konuşmasın ardından Başkan Aras, site yöneticilerinin soru ve talepleri dinlendi. Bodrum Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi personelinin, talepleri tek tek kayıt altına almasının ardından toplantı sona erdi.

    (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow