hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Defilenin geliri Bodrum Sağlık Vakfı'na

    Defilenin geliri Bodrum Sağlık Vakfına
    expand

    Defilenin geliri Bodrum Sağlık Vakfı'na

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fırat AKAY / BODRUM (Muğla), (DHA)-MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, Bodrum Sağlık Vakfı yararına defile düzenlendi. Defilede elde edilen gelirler vakfa bağışlanırken, defileye katılan öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadı.

    Bodrum'da bir otelde yapılan etkinliğe Muğla AK Parti Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Demirbaş ile Türk sinema sanatçısı Bahar Öztan, Bora Gencer, Nefise Karatay katıldı. Modacı Jale Arslan'ın tasarımlarını Türkiye Best Model İkincisi Tuğçe Tekin, Top Model of Turkey Finalisti Deniz Eser, mankenler Eylül Köse, Ceyda Arziman, Nazlı Aydoğdu, Daria İagafarova, İdil Gamze Kaya, Birtan Gizam Dadalı sergiledi. Defilede, Bodrum Sağlık Vakfı öğrencilerinden Begüm Çatalkaya ve Zehra Ağce, Jale Arslan'ın tasarladığı kıyafetlerle sahne aldı.

    Bodrum Sağlık Vakfı öğrencisi Görkem Dokur, Bora Gencer ile 'Hadi Hadi Şeker' şarkısını birlikte seslendirdi. Vakfın öğrencileri Kansu Nergiz, Hasan Tabak, Murat Taşçı, Derya Erbaş, Deniz Erbaş, Gizem Tanca, Ebru Arzu Ecevit ve aileleri, gönüllüler ve davetliler Bora Gencer'in şarkılarına eşlik etti ve DJ Mali ile Sudenaz Çalenk sayesinde keyifli dakikalar geçirdi. Bora Gencer'in babası Bozkurt İlham Gencer ile seslendirdiği 'Sen Benim Babamsın' isimli şarkının plağı ile Nefise Karatay'ın kolyesi açık artırma ile satılarak geliri vakfa bağışlandı.
    Vakıf Başkanı Numan Balaban konuşmasında organizasyona ev sahipliği yapan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz Algül'e, katılarak destek veren ve emeği geçen, Bodrum'un Vakfı Bodrum Sağlık Vakfı için tek yürek olan herkese teşekkürlerini sundu.(DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow