hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    EMITT'te Bodrum standına yoğun ilgi

    EMITTte Bodrum standına yoğun ilgi
    expand

    EMITT'te Bodrum standına yoğun ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BODRUM, (DHA)-BODRUM Belediyesi, dünyanın en önemli turizm fuarlarından olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda yerini aldı.

    Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında yer alan olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, deprem felaketi nedeniyle 12-15 Nisan tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Alanı'nda gerçekleşiyor. Bu yıl 26'ncısı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ticaret Odası (BODTO) iş birliği ile 7 No'lu holde Bodrum standı kuruldu. Dünyanın en önemli turizm beldelerinden birisi olan Bodrum ilçesinin standı, birçok kişi tarafından ziyaret edildi.

    BAŞKAN ARAS: BODRUM DEMEK, TURİZM DEMEKTİR
    Fuarda turizmcilere seslenen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Bodrum Belediyemiz ve Bodrum Ticaret Odası iş birliği ile yeniden bir fuarda daha birlikteyiz. Hepimizin ortak gayesi olan Bodrum'umuzun turizm çıtasını yükseltmek için EMITT fuarında Bodrum standında buluştuk. Turizm, yarımadamızın dünü, bugünü ve yarınıdır. Bodrum demek turizm demektir. Kentimizi bu algı ile şekillendirmeli, tüm çalışmalarımızı bu gerçek ışığında yapmalıyız. EMITT gibi önemli bir fuarda Bodrum gibi bir turizm kenti mutlaka yer almalı ve turizm profesyonellerini buluşturmalıdır. Bodrum standı da BODTO'nun çok değerli organizasyonu ile yıllardır bunu yapıyor. Herkese verimli bir fuar diliyorum." dedi.(DHA)
    FOTOĞRAF

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow