hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Gürün, Dalaman'daki altyapı yatırımlarını inceledi

    Başkan Gürün, Dalamandaki altyapı yatırımlarını inceledi
    expand

    Başkan Gürün, Dalaman'daki altyapı yatırımlarını inceledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MUĞLA, (DHA)-Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Dalaman ilçesinde devam 32 milyon TL'lik alt ve üstyapı yatırımlarını yerinde inceledi. Başkan Gürün "13 ilçemizde hizmetlerimizi sürdürüyoruz, Dalaman'da da güçlü bir altyapı sistemi oluşturup vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

    Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Dalaman ilçesinde başlatılan 32 milyon TL'lik alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Parti Meclis Üyesi Gizem Sayar Özcan, CHP Dalaman İlçe Başkanı Sezer Durmuş ve Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ile birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün incelemelerin ardından Dalaman'da vatandaşlar bir araya gelerek sohbet etti. Dalaman Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ümmü Korkmaz çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde olduklarını ve bunu sağlayan Başkan Gürün'e teşekkür ettiklerini söyledi.
    Toplamda 4.5 kilometre uzunluğunda yapılacak altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üstyapı çalışmalarına başlanacak.
    (DHA)

    FOTOĞRAF

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow