hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sahurda depremzedelerle bir araya geldiler

    Sahurda depremzedelerle bir araya geldiler
    expand

    Sahurda depremzedelerle bir araya geldiler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MUĞLA, (DHA)-MUĞLA'nın Marmaris ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve bereberindekiler, bir otelde misafir edilen depremzedelerle sahur sofrasında bir araya geldi.

    Ramazan ayının başlamasıyla ilk sahura kalkıldı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da ilk sahurda Siteler Mahallesi'ndeki bir otelde konaklayan depremzedelerle sahur sofrasına oturdu. Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Ali Zağlı, CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı sahurda zor günlere rağmen birlikte olmanın güzel olduğunu ifade eden Başkan Oktay şunları söyledi:
    "İlk sahurumuzu çok özel konuklarımızla birlikte yaptık. Deprem bölgesinden gelen misafirlerimizle beraber aynı sofrada buluştuk. Hepimizi derinden yaralayan depremde kaybettiğimiz canlarımızı bir kez daha yad ederek, gelecek güzel günler için dualar ettik" dedi.
    Depremzedeler de ramazan ayının ilk sahuruna birlikte niyetlendikleri için büyük mutluluk duyduklarını Başkan Oktay'a kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.(DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow