hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yatağanlı okçu şampiyon oldu

    Yatağanlı okçu şampiyon oldu
    expand

    Yatağanlı okçu şampiyon oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Burak Alper KUŞ / YATAĞAN, (DHA)

    Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun düzenleyip büyükler kategorisinde 2019 yılının en başarılı 24 sporcusunun davet edildiği Açık Hava Federasyon Kupası'nda 19 yaşındaki Emircan Haney, 20 yaş üstündeki sporcuların mücadele ettiği büyüklerde Türkiye şampiyonu oldu.
    Antalya'daki 100’üncü Yıl Okçuluk Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyonda yaşı nedeniyle genç kategoride bulunan 19 yaşındaki Yatağanlı Emircan Haney, yaşından büyük rakiplerine rağmen hem sıralama atışlarında hem de elemelerde büyük bir başarıya imza atarak birincilik elde etti.
    Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı'nın diğer sporcuları Hazal Burun 7'nci ve Sevda Yaka da 11'inci olarak turnuvayı tamamladılar. Dünya Yıldızlar Gençler Okçuluk Şampiyonası'nda altın madalyası bulunan Emircan, elde ettiği bu başarıyla 9 yıllık okçuluk kariyerindeki süper minik, minik, yıldız ve genç kategorilerinde elde ettiği madalyaların yanına büyükler kategorisindeki altın madalyayı da ekledi. Takım antrenörü Ejder Sözen sporcusunun elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, bu madalyanın Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak ilk büyükler kategorisi madalyası olduğunu söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow