hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Demirer, biçerdöverle hasat topladı

    Kaymakam Demirer, biçerdöverle hasat topladı
    expand

    Kaymakam Demirer, biçerdöverle hasat topladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Asena TUTAR / MALAZGİRT (MUŞ), (DHA)- MUŞ'un Malazgirt İlçe Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, ziyaret ettiği köylerde, biçerdöverin başına geçip hasat yaptı.
             Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, ilçede buğday hasadına devam eden çiftçileri tarlalarında ziyaret etti. Hasat sezonu dolayısıyla tarlalarda kavurucu sıcaklık altında çalışan çiftçilere yardım ederek hasat toplayan Kaymakam Demirer, zorlu şartlarda yoğrulan bu bereketli toprakların çiftçilerimizin alın teri ile ülkemize bereketli kazançlar sağladığını dile getirdi.
             Belediye Başkanı Cengiz Altın ve Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç’ında katıldığı hasat kontrolleri devam ederken, Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, Karaali köyünün Bekirhan mezrasında yapılan hasada katılan çiftçilerle sohbet etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Demirer biçerdöver direksiyonuna geçerek buğday hasadı yaptı.
             Malazgirt Ovası'nın topraklarının çok bereketli olduğunu söyleyen Demirer, "Kış boyu ve bahar aylarında yağış oranımız çok iyiydi. Rekolte de iyi gözüküyor. Çiftçilerimiz durumdan memnun. Sayın Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı fiyatlar çiftçilerimizi memnun etti. Malazgirt ilçemiz buğday ve arpa ekiminde ön planda. İnşallah ilçemiz başta olmak üzere tüm Türkiye'de bol ve bereketli bir hasat yılı olur" diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAF

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow