hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başarılı atletleri kalemle ödüllendirdi

    Başarılı atletleri kalemle ödüllendirdi
    expand

    Başarılı atletleri kalemle ödüllendirdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Muhammed Sami MARAL / MUŞ, (DHA)-TÜRKİYE Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) ve Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Kros Şampiyonası'nda, Muş Alparslan Üniversitesi Kadın Takımı 2'nci olmayı başarırken, ferdi yarışlarda Derya Kunur 2'nci, Emine Akbingöl ise 4'üncü oldu. Rektör Prof. Dr. Fehmi Ahmet Polat, başarılı atletleri kalem hediye ederek, ödüllendirdi. 
    TÜSF ve Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Türkiye Kros Şampiyonası'na Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ev sahipliği yaptı. 39 üniversiteden 76'sı kadın 196 sporcunun katıldığı ve 15 Şubat'ta yapılan şampiyonada, Muş Alparslan Üniversitesi'ni 7 erkek ile 6 kadın atlet temsil etti. Yarışmada, Derya Kunur, Emine Akbingöl, Mehtap Altun ve Berfin Barışer'den oluşan kadın takımı ikinci olmayı başardı. 
    Şampiyonanın ferdi kategorisinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi Derya Kunur, 2'nci, Emine Akbingöl ise 4'üncü oldu. Başarılı olan kadın takımı ile kadın atletler, Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu (FISU) tarafından 7 Mart'ta Fas'ın Marakeş kentinde düzenlenecek olan 'Üniversitelerarası Kros Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.
    REKTÖR KALEM HEDİYE ETTİ
    Başarılı olan atletler, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fehmi Ahmet Polat'ı ziyaret etti. Sporcuları tebrik eden Polat, atletlere üniversitenin amblemi basılı kalem hediye etti. 

    FOTOĞRAF

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow