hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muş’ta tatlıcılarda bayram yoğunluğu

    Muş’ta tatlıcılarda bayram yoğunluğu
    expand

    Muş’ta tatlıcılarda bayram yoğunluğu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Muhammed Sami MARAL/MUŞ, (DHA) - RAMAZAN Bayramı'na sayılı günler kala Muş'ta tatlı üretimi yapılan imalathanelerde yoğunluk arttı. Siparişleri biran evvel teslim etmek için çaba serf eden usta eller, çift vardiya ile çalışıyor.

    Bayramların vazgeçilmezi olan ve en çok rağbet görenlerinden olan tatlı geleneği, sürdürülüyor. Özellikle Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, ülke genelinde olduğu gibi Muş'ta da tatlı üretimi yapılan imalathanelerde, yoğun mesai harcanıyor. Şehir içi ve şehir dışına tatlı siparişini yetiştirmeye çalışan imalatçılar, bayram nedeniyle 2 vardiya şeklinde çalışıyor.

    Siparişleri biran evvel teslim edebilmek için yoğun mesai harcadıklarını ifade eden 20 yıllık tatlı ustası Ahmet Koçakelçi, “Ramazan Bayramı'na çok az bir süre kaldı. Bütün tatlıcılarda yoğunluk arttı. Bizlerde çift vardiya usulü siparişlerimizi yetiştirmeye çalışıyoruz. Yoğunluğu yetiştirebilmemiz için elimizden gelen bütün gayreti sarf ediyoruz. Hiçbir mağduriyet oluşmadan siparişlerimizi teslim edeceğiz" dedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow