hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nevşehir'de AK Parti ve MHP milletvekilleri mazbatalarını aldı

    Nevşehirde AK Parti ve MHP milletvekilleri mazbatalarını aldı
    expand

    Nevşehir'de AK Parti ve MHP milletvekilleri mazbatalarını aldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR, (DHA)- NEVŞEHİR'de, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili seçilen AK Parti’den Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan ile MHP’den milletvekili olan Filiz Kılıç, mazbatalarını aldı.  
    14 Mayıs'ta yapılan 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan AK Parti'den, Filiz Kılıç ise MHP'den Nevşehir milletvekili seçildi. Nevşehir Adalet Sarayı konferans salonunda düzenlenen mazbata töreninde, İl Seçim Kurulu Başkanı Süleyman Saki, milletvekillerine mazbatalarını teslim etti. Törende konuşan Özgün, "14 Mayıs’ta sükunetle seçimlerimizi atlattık. Seçim İşleri Başkanlığı'na teşekkür ederim. Bizlere, TBMM’de kendilerini temsil etme yetkisini veren tüm Nevşehirlilere çok teşekkür ederiz. Amacımız birlik ve beraberlik içinde şehrimize ve ülkemize hizmet etmek. Şehrimizin sorunlarını el birliğiyle milletvekillerimizle birlikte çözmek için gayret edeceğiz. Üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız” dedi.
    'RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I 13'ÜNCÜ KEZ CUMHURBAŞKANI SEÇECEĞİZ'
    AK Parti'li Emre Çalışkan ise, "Seçimler demokrasinin  olmazsa olmazıdır. Diğer siyasi partilerle birlikte bir seçim yarışına girdik. Allah’ımıza şükürler olsun ki, sizlerle dertlenecek milletvekilleri olarak karşınızdayız.  Asıl alkışı halkımız hak ediyor. İnşallah asıl seçim coşkusunu ve galibiyetini 28 Mayıs gecesinde hep birlikte yaşayacağız. Recep Tayyip Erdoğan’ı, 13'üncü kez Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Bu noktada 3 milletvekili olarak sahaya çıktığımızda, sahada bizden talep edilen ne varsa, Nevşehir’e hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız ve TBMM’de sizleri en güzel şekilde temsil edeceğiz" diye konuştu.
    'SİZLERLE BİRLİKTE, NEVŞEHİR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'
    MHP'den Nevşehir milletvekili seçilen Filiz Kılıç da, "MHP olarak bizler 1 milletvekili çıkarmış olmanın mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz. Ekip çalışmasının sonucunda bu başarıyı elde ettik. Nevşehir için Cumhur İttifakımız ile birlikte şehrimize hizmet etme yolunda elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Her şeyden önce Nevşehir ve Nevşehirli kazanacak. Sizlerle birlikte, Nevşehir için çalışacağız. 28 Mayıs’ta bir seçim var. Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi için tüm gayretlerimizle çalışacağız” ifadelerini kullandı. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow