Nevşehir'de depremzedeler için ekmek pişirdiler

Nevşehir'de depremzedeler için ekmek pişirdiler
Ahmet KORKMAZER/ NEVŞEHİR,(DHA)- NEVŞEHİR’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesinde yaşayan kadınlar, deprem bölgesindeki vatandaşlara yardım etmek için ekmek pişirdi.
Kaymaklı beldesinde bir araya gelen kadınlar, deprem bölgesindeki depremedeler için ekmek pişiriyor. Kolilenen ekmekler depremler bölgelerine ulaştırılıyor. Ekmek pişiren Güldane Doğru, “İnsanların ekmeğe olan ihtiyacı olduğu için ekmek pişirmeye karar verdik. Bir araya geldiğimiz kadın arkadaşlarımızla birlikte ekmek pişiriyoruz. Gerçekten yaşanan bu afete çok üzüldük. Allah orada bulunanların yardımcısı olsun" diye konuştu.
Ekmek pişiren Elmas Çekiç ise, "Tüm kadınları bu konuda yardıma bekliyoruz. Bu ekmekleri kolilerle gönderiyoruz. Kış günü bu ekmekler 1 -2 ay bayatlamadan durur. Deprem bölgesinde yaşayanların Allah yardımcısı olsun” dedi. (DHA)
FOTOĞRAFLI