hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Belediye depremzedeler için sosyal market açtı

    Belediye depremzedeler için sosyal market açtı
    expand

    Belediye depremzedeler için sosyal market açtı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE  Belediyesi Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden kente gelen depremzedeler için Sosyal Market açtı.
     Belediyesi giriş katında hizmet veren ve bugüne kadar 3 bin 970 afetzede ailenin yararlandığı marketten depremzedelerin, gıda, giysi, ayakkabı, temizlik, çocuk bezi, ısıtıcı gibi her türlü ihtiyaçları karşılanıyor.  Belediye Başkanı Emrah Özdemir. “Sadece depremzede vatandaşlarımız faydalanıyor. Deprem olduğu ilk günden itibaren Niğdeliler fedakarca, cömertçe yardımlarda bulundu. Bu yardımları Adıyaman'a ilk götürenlerdeniz. İyi ki gitmişiz, depremzedelere destek olabildiysek ne mutlu. Bu yardımların devam etmesi gerekiyor. Şu an Niğde’mizde 13 bine yakın depremzede var. Bize düşen onların rahat etmelerini sağlamak. Sosyal Market bu hizmetlerden bir tanesi. Yine belediye olarak afetzedelere ücretsiz otobüs biniş kartı verdik"dedi.
    Niğde'nin 4. derecede deprem bölgesi olduğunu ifade eden Başkan Özdemir: “Niğde'de yıkıcı bir deprem beklenmiyor. Çok büyük bir fay hattı yok. Ama en kötü senaryolara her zaman hazır olmamız lazım. Bu doğrultuda çalışmalarımıza başladık" diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow