hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çiftlik'te emniyet ve jandarmadan koronavirüs tedbiri

    Çiftlikte emniyet ve jandarmadan koronavirüs tedbiri
    expand

    Çiftlik'te emniyet ve jandarmadan koronavirüs tedbiri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE'nin Çiftlik ilçesinde polis ve jandarma ekipleri koronavirüs salgınının önüne geçmek için ilçeye giriş yollarında sıkı tedbirler aldı.
    Çiftlik ilçesine gelmek için Aksaray yolunu kullanan vatandaşların koronavirüs salgınına karşı Divarlı Kasabası'nda ateş ölçer kontrol noktası oluşturdu. Polis ve jandarmanın ortak çalışmasında gün boyu araç sürücüleri tek tek durdurularak ateş ölçümleri yapıldı. Ekipler, sürücü ve yolcuları koronavirüse karşı bilgilendirdi. 
    Çalışmalarla ilgili bilgi veren Çiftlik İlçe Emniyet Amiri Sami Belet, "Vatandaşlarımızın can sağlığı herşeyden önce gelir. Koronavirüse karşı lütfen evlerinizden çıkmayın. 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyacı halinde yanında ve hizmetlerindeyiz. Çiftlik ilçe olarak kurallara uyan vatandaşlarımızı görüyoruz ve vatandaşlarımızdan memnunuz. Polisimiz, askerimiz 24 saat vatandaşlarımızın sorunları, ilçemizin güvenliği ve sağlığı ile ilgileniyorlar. Bizler büyük bir aileyiz, kendimizi, ailemizi ve sevdiklerimizi korumak hepimizin görevidir. Evlerimizde kalalım ve mümkün olmadıkça dışarıya çıkmayalım, il dışından gelen vatandaşlarımızın da ilk 14 gün evinden dışarı çıkmamaları gerek" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow