hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hastanede mesai dışı poliklinik hizmeti başladı

    Hastanede mesai dışı poliklinik hizmeti başladı
    expand

    Hastanede mesai dışı poliklinik hizmeti başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde mesai dışı poliklinik uygulaması başladı. Gün içerisinde hastaneye gitme fırsatı bulamayan ve randevu alamayan vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla başlatılan "Mesai Dışı Poliklinik Hizmeti" uygulaması, hafta içi her gün 16:00 ila 18:00 saatleri arasında devam hizmet vereceği bildirildi.  

     Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Bilal Günaydın, uygulamaya konulan hizmetin vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağını  söyledi. Günaydın: “Yoğun poliklinik hizmeti veren bölümlerde vatandaşların gündüz sıra bulmakta zorlandıklarını, yeni uygulamayla hafta içi saat 16.00 ile 18.00 saatleri arasında tedavi hizmeti alabiliyor.  Şu an en yoğun polikliniklerimiz olan Göz Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları, Radyoloji gibi birçok polikliniklerimizde bu uygulamayı başlattık. Daha sonra ihtiyaç duyulursa diğer branşlarda da açmayı düşünüyoruz" dedi.

    RANDEVU ALMAYI UNUTMAYIN

    Mesai dışı poliklinik randevusu almak için MHRS sistemini ya da 182 nolu telefonu aranması gerektiğine dikkat çekilirken  Mesai dışı poliklinik yapan doktorlar ise şu şekilde:  Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları ( Zeynel Abidin Sayin), Radyoloji Uzmanı ( Haydar Ulucan ), Radyoloji Uzmanı ( Çiğdem Samur Salbaş ), Göz Hastalıkları Uzmanı ( Gamze Yıldırım Biçer ), Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı ( Musa Polat ),

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow