hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Niğde Belediyesi’nden SMA hastası için hatıra ormanı

    Niğde Belediyesi’nden SMA hastası için hatıra ormanı
    expand

    Niğde Belediyesi’nden SMA hastası için hatıra ormanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE Belediyesi tarafından SMA Tip-1 hastası 19 aylık Elif Sare Mahin'e destek amaçlı yardım kampanyası düzenlendi. Kampanya kapsamında 100 liralık yardım karşılığında hatıra ormanına bir fidan dikilecek.
    SMA Tip-1 hastası Elif Sare için halihazırda valilik onayıyla devam eden ve yüzde 96’lık kısmı tamamlanan yardım kampanyasında son aşamaya doğru hızla yaklaşılıyor. Kampanya kapsamında Niğde Belediyesi tarafından oluşturulan hatıra ormanına en az 100 liralık yardım karşılığında yardımseverler adına ağaç dikilecek, kampanyaya katılanlar isterlerse kendi ağaçlarını kendileri dikebilecekler. Dikilen ağaçların altına yardımda bulunanların isminin yazılı olduğu bir tabela asılacak. Bu kampanyadan elde edilen gelir, Elif Sare’nin tedavisi için kullanılacak.
    İYİLİKLER ORMANDA YEŞERECEK
    Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, yapılan iyiliklerin kurulacak hatıra ormanında yeşererek kalıcı hale geleceğini söyledi. Özdemir,  "Son bir gayret ile gelin bu yavrumuzu sağlığına kavuşturalım. Yapacağınız yardımlar ile bu iyiliklerimizi yeşertelim ve bir iyilik fidanına çevirelim inşallah. Yavrumuzun sağlığına kavuşabilmesi için elini taşın altına koyan herkese çok teşekkür ediyorum, herkesi de bu kampanyaya destek olması için davet ediyorum“ dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow