hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Niğde'de 43 amatör spor kulübüne malzeme yardımı

    Niğdede 43 amatör spor kulübüne malzeme yardımı
    expand

    Niğde'de 43 amatör spor kulübüne malzeme yardımı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali KADI /NİĞDE (DHA)- NİĞDE  Valiliği İl Özel İdaresince farklı branşlarda 43 amatör spor kulübüne malzeme desteği verildi.
    Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 5 Şubat Spor Salonu'nda gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine katıldı. Vali Şimşek, sporun çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, teknoloji bağımlılığından korumak, zihinsel ve bedensel açıdan daha sağlıklı nesiller yetiştirmek için çok önemli olduğunu söyledi. Özellikle kırsal kesimde yaşayan gençler için futbol sahaları ve sportif faaliyetlerde bulunabileceği alanlar yapma gayretinde olduklarını belirten Şimşek, şunları kaydetti: "Kendisi de sporcu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle Türkiye'de 1300 olan spor tesis sayısı 4 bin 500 seviyelerine çıktı. Ümit ediyorum ki bu sayı gün geçtikçe artarak devam etmektedir. İlimizde de çok yakın bir zamanda yeni kapalı spor salonumuzu sporseverlerle buluşturacağız."
    Niğde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Olcay Kartal da desteklerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından, eşofman, basketbol ve futbol topu, ayakkabı, çadır, satranç takımı gibi malzemeler kulüplere dağıtıldı. 

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow