hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ulukışla’da koronavirüs önlemleri üst düzeyde

    Ulukışla’da koronavirüs önlemleri üst düzeyde
    expand

    Ulukışla’da koronavirüs önlemleri üst düzeyde

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Malik GÖDELİNER/ULUKIŞLA, (Niğde), (DHA)- NİĞDE’nin Ulukışla ilçesinde koronavirüs salgınını önlemek amacıyla tedbirler üst seviyeye çıkarıldı.
    İlçe giriş ve çıkışlar tamamen kontrol altına alınırken, polis ve jandarma ekipleri de önlemlerini arttırdı. Zorunlu seyahat belgesi olanların ilçeden geçişleri ateş ölçümleri yapıldıktan sonra sağlanıyor. Salgın riskine karşı belediye zabıta ekipleri, pazar yerleri ve açık bulunan iş yerlerini de aralıksız denetim altına aldı. Kaymakam Osman Şahin beraberinde Belediye Başkanı Ali Uğurlu ile iş yeri sahipleri ve alış veriş yapan vatandaşlara maske dağıttı. Kaymakam Şahin, vatandaşların ürünlere dokunmamalarını ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmelerini istedi.
    ULUKIŞLA’DA VAKA YOK
    İlçede bugüne kadar koronavirüs vakasına rastlanılmadığını belirten Kaymakam Osman Şahin, "İlçemizde koronavirüs salgını önlemleri kapsamında çok sıkı denetimler yapılmaktadır. Polis ve jandarma ekiplerimiz gece gündüz görev başında. İlçe giriş ve çıkışlarda sürücü ve yolcuların ateş ölçümlerini yapıldıktan sonra geçişleri sağlanıyor. Bu güne kadar ilçede koronavirüs vakasına rastlanılmaması bizim için sevindirici. Vatandaşların zorunlu haller dışında evde kalmalarını gerekiyor. Bu arada Vefa Sosyal Destek Grubu da çalışmalara devam ediyor" diye konuştu. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow