hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz’dan şehit ailesine ziyaret

    Vali Yılmaz’dan şehit ailesine ziyaret
    expand

    Vali Yılmaz’dan şehit ailesine ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/DÜZİÇİ (Osmaniye), (DHA) – OSMANİYE Vali Erdinç Yılmaz, şehit Piyade Uzman Çavuş Abdurrahman Topuksuz'un ailesini ziyaret etti.

    Vali Erdinç Yılmaz, ​Hakkari’nin Çukurca ilçesinde 16 Kasım 2020 tarihinde başlatılan Şehit İstihkam Uzman Çavuş Ahmet Tunç Operasyonu'nda bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışma sonucunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdurrahman Topuksuz’un ailesini ziyaret etti. Düziçi ilçesindeki şehit evine gerçekleştirilen ziyarette Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan da yer aldı. Ziyaret sırasında Şehit Abdurrahman Topuksuz için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.
    Aile ile bir süre sohbet eden Vali Erdinç Yılmaz, şehide Allah’tan rahmet, ailesine de sabırlar dileyerek, “Aziz şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapımız, gönlümüz şehitlerimizin ailelerine her daim açıktır. Şehidimize, Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” diye konuştu.
    Şehit ailesi, Vali Erdinç Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan’a ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyaret sonunda Vali Yılmaz, şehit ailesine Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı takdim etti.


    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow