hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz'dan, Hasanbeyli ziyaretleri

    Vali Yılmazdan, Hasanbeyli ziyaretleri
    expand

    Vali Yılmaz'dan, Hasanbeyli ziyaretleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/HASANBEYLİ (Osmaniye), (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, Hasanbeyli'de  kaymakamlık, belediye başkanlığı ve ilçe emniyet amirliğini ziyaret etti.
    Vali Yılmaz ilk olarak Kaymakamlık ziyaretinde bulundu. Burada, Hasanbeyli Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, Hasanbeyli Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu,  ilçe kurum müdürleri, il genel meclisi üyeleri tarafından karşılanan Vali Yılmaz, daha sonra kaymakamlık birimlerini gezdi. Vali Yılmaz, ziyaretinin devamında, Kaymakam Kılınçoğlu'ndan ilçenin nüfusu, ekonomik özellikleri, tarım ürünleri, eğitim ve sağlık hizmetleri, tarihi ve kültürel varlıkları hakkında brifing aldı. İhtiyaç ve talepler konusunda istişarede bulunan Vali Yılmaz, ilçe hakkında bilgi almanın yanı sıra, varsa sorun ve ihtiyaçları tespit etmek amacıyla ziyaretini gerçekleştirdiğini ifade ederek, ilçede inceleme ve denetlemelerde bulunacağını kaydetti.
    HASANBEYLİ BELEDİYESİNE ZİYARET
    Vali Erdinç Yılmaz, Hasanbeyli ilçesine gerçekleştirdiği program kapsamında Hasanbeyli Belediyesi'ni de ziyaret etti. Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu, Belediye Meclisi Üyeleri ve birim müdürleri tarafından karşılanan Vali Yılmaz'a kaymakam Yakup Kılınçoğlu da eşlik etti. Başkan Denizoğlu’ndan belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alarak, belediye meclis üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Başkan Denizoğlu'na çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda Başkan Selahattin Denizoğlu, ziyareti nedeniyle Vali Yılmaz'a teşekkür etti.
    İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ YENİ HİZMET BİNASINDA İNCELEME 
    Vali Yılmaz, son olarak Hasanbeyli İlçe Emniyet Amirliği'nin yeni hizmet binasında inceleme ve denetlemelerde bulundu. İlçe Emniyet Amirliği birimlerini ziyaret ederek, binada incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Hasan Mayam'dan yeni hizmet binası hakkında bilgi aldı. Binasının Ocak ayında hizmete girdiğini ifade eden Mayam, yapılan çalışmalar hakkında Vali Yılmaz’a bilgi verdi. Vali Yılmaz, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temenni ederek, emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow