hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kadirli Belediyesi 5 bin kişiye 3 çeşit sıcak yemek götürüyor

    Kadirli Belediyesi 5 bin kişiye 3 çeşit sıcak yemek götürüyor
    expand

    Kadirli Belediyesi 5 bin kişiye 3 çeşit sıcak yemek götürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Efendi ERKAYIRAN/KADİRLİ,(Osmaniye),(DHA)- OSMANİYE'nin Kadirli ilçesinde belediye tarafından Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi 5 bin aileye 3 çeşit sıcak yemek götürülecek.
    Ramazan ayının ilk gününde aşevine gelemeyen yaşlı, kimsesiz, hasta ve engelli ailelerin evine 3 çeşit yemek dağıtımına başladıklarını belirten Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi 5 bin aileye 3 çeşit sıcak yemek verileceğini açıkladı. Mahallelerde belediye ekipleri ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara yemek dağıtan Başkan Tarhan, "Milletçe birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği mübarek Ramazan ayını karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Aşevin kapasitesini artırarak aşevimizde günlük 2 bin kişiye, iftara aşevimize gelemeyen 3 bin ailemizin de evlerine aşevimizde kendi aşçılarımız tarafından hazırlanan ve ekiplerimiz tarafından 3 çeşit sıcak yemeği 5 araç ve 15 personelle evlere götürüyoruz. İlçemizde hiçbir vatandaşımızın yatağa aç girmemesi için büyük bir özveriyle çalışıyoruz" dedi.
    Ramazan pidesi ve Ramazan kolileri de dağıtacaklarını kaydeden Başkan Tarhan, "Ramazan paylaşmaktır. Aşevimizde aşımızı paylaşırken bir yandan da Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelerimize ramazan pidesi ve temel ihtiyaçlardan oluşan gıda kolilerimizi de ulaştıracağız. Pandemi nedeniyle 2 yıldır düzenleyemediğimiz Andırın Caddesi büyük iftar yemeğimizi 26 Nisan'da düzenleyeceğiz. Kadirli Belediyesi aşını paylaşmaya Ramazan ayı boyunca devam edecektir” diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow