hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jandarma Komutanı, depremde ailesini kaybeden Gazi Kaba’yı ziyaret etti

    Jandarma Komutanı, depremde ailesini  kaybeden Gazi Kaba’yı ziyaret etti
    expand

    Jandarma Komutanı, depremde ailesini kaybeden Gazi Kaba’yı ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak ve eşi Yasemin Altundarak, 6 Şubat’ta yaşanan depremlerde eşi ve 4 çocuğunu kaybeden 45 yaşındaki Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı Gazi İsmail Kaba’ya taziye ziyaretinde bulundu. Albay Altundarak, daha sonra deprem şehitlerinin mezarlarını ziyaret ederek, dua edip karanfil bıraktı.
    Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan depremlerde, 1996 yılında Hakkari Yüksekova'da bölücü terör örgütüyle girilen silahlı çatışmada Gazi olan, Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanı İsmail Kaba’nın eşi Şenay (43) ile çocukları Durmuş Ali (21), Özlem (19), Fatma Sena (17) ve Furkan (14) enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. 
    İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak ve eşi Yasemin Altundarak, deprem sonrası tedavisinin ardından Kırıklı köyüne yerleşen Gazi İsmail Kaba’ya taziye ziyaretinde bulundu. Albay Altundarak, daha sonra ise yine köy mezarlığında bulunan Gazi Kaba’nın eşi ve çocuklarının mezarlarını ziyaret ederek dua edip, karanfil bıraktı. Başkan İsmail Kaba, İl jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak ve eşine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow