hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mamure tren istasyonunda şehitler anıldı

    Mamure tren istasyonunda şehitler anıldı
    expand

    Mamure tren istasyonunda şehitler anıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen "Osmaniye Şehitlerine Yürüyor" programı Mamure Tren İstasyonunda yapıldı.
    Tören için Osmaniye Tren Garından Mamure Tren İstasyonuna hareket edecek özel bir tren hazırlandı. Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Osmaniye 25-26. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Ruhi Ersoy, Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Belediye Başkanı Kadir Kara, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler, şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri trenle Mamure Tren İstasyonuna geldiler. Buradaki törende, Enver-ul Hamit Cami Müezzini Mustafa Adıgüzel tarafından Kuran-ı Kerim okunmasının ardından İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu şehitler için dua okudu.
    Törenin son bölümünde Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları, üzerinde şehitlerin isimlerinin yazılı olduğu anıta karanfiller bıraktı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow