hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye'de borç yapılandırma başvuruları 30 Haziran’a uzatıldı

    Osmaniyede borç yapılandırma başvuruları 30 Haziran’a uzatıldı
    expand

    Osmaniye'de borç yapılandırma başvuruları 30 Haziran’a uzatıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de, belediyeye olan borçlarını yapılandırmak iseyen vatandaşlar için için başvuru tarihi 30 Haziran’a kadar uzatıldı.
    Osmaniye Belediyesi’ne olan borçlarda yapılandırma işlemleri devam ediyor. Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kamuya ait borçları düzenleyen yasa kapsamında vatandaşlar, Osmaniye Belediyesi’ne ait borçlarını eşit taksitle ödeme imkânından yararlanacak . Taksit imkânından yararlanmak isteyen vatandaşlar için başvuru tarihi ise 30 Haziran’a uzatıldı.
    Borçlarını peşin ya da eşit taksitle ödemek isteyen vatandaşlar Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne müracaat ederek yapılandırma işlemlerini gerçekleştirebilecek.
    Yapılan açıklamada, resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren yasa kapsamında Osmaniye Belediyesine borçları bulunan vatandaşlara yönelik peşin ödeme kolaylığı ve taksitli ödeme imkânı tanımakta olduğu belirtildi. Açıklamanın devamında, borç yapılandırmasından yararlanacak mükelleflerin 30 Haziran’a kadar müracaatta bulunmalarının yeterli olunacağı ifade edildi. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow