hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye'de, koronavirüs tedbirleri denetimleri

    Osmaniyede, koronavirüs tedbirleri denetimleri
    expand

    Osmaniye'de, koronavirüs tedbirleri denetimleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz'ın katılımıyla, Fakıuşağı Mahallesi'ndeki tüm yaşam alanlarında, 'Sağlık için hepimiz için' sloganıyla koronavirüs tedbirleri denetimi yapıldı. Vali Erdinç Yılmaz, işyerlerine yaptığı denetimlerde uyarılarda bulunarak, "Denetimlerimizde işyerlerimizin kurallara uyduklarını görmekten mutlu oldum" dedi.
    İçişleri Bakanlığınca 'Sağlık için hepimiz için' sloganıyla Türkiye genelinde uygulanan yeni tip koronavirüs  tedbirleri denetimleri Osmaniye'de de yapıldı. Fakıuşağı Mahallesi'nde Şehit Ömer Halisdemir Meydanı'nda oluşturulan polis uygulama noktasında, araç sürücüleri maske kullanımı konusunda denetlendi. Denetim ekipleri, daha sonra kent merkezi başta olmak üzere tüm yaşam alanlarında sürdürdüğü çalışmada, koronavirüs tedbirlerine yönelik bilgilendirme yaptı.
    Vali Erdinç Yılmaz, beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Zafer Tombul, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle birlikte TOKİ Caddesi'ndeki denetimlere katılarak, esnaf ve vatandaşları maske takmaları, sosyal mesafeye dikkat etmeleri ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.
    Koronavirüsle topyekun mücadelenin önemli olduğunu vurgulayan Vali Yılmaz, "Amacımız koronavirüs ile etkin ve sonuç alıcı bir mücadele vermeliyiz. Burada istediğimizde, vatandaşlarımızın kurallara uyup uymadığını görmek, denetlemek, eksiklikler varsa gidermektir. Bu kurallara uymanın ne kadar önemli olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu hepimizin sağlığı için önemli ve gereklidir. Sevdiklerimiz, yakınlarımız, kendimiz için bu kurallara uymalıyız. Bu günkü denetimlerimizde işyerlerimizin kurallara uyduklarını görmekten mutlu oldum. Bu kurallara uymaya devam edeceğiz. Uymayan vatandaşlarımız olursa uyaracağız, uymaları konusunda gerekli bilgilendirmeyi yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz" dedi.  
    Denetimlerin gün boyunca il genelinde devam edeceği kaydedildi.

    FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow