hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmaniye'ye 54 bin metrekarelik doğa park mesire alanı

    Osmaniyeye  54 bin metrekarelik doğa park mesire alanı
    expand

    Osmaniye'ye 54 bin metrekarelik doğa park mesire alanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Belediyesi tarafından, Kentsel Estetik ve Gelişim Projesi (OKEP) kapsamında, 54 bin metrekare alanda yapımı tamamlanan Karaçay Doğa Park Mesire Alanı ve Bisiklet Yolu, Osmaniyeli vatandaşların uğrak yeri haline geldi. Tamamen doğal bitki, ağaç, kaya ve taş parçalarıyla yüzey kabartmaları yapılarak eşsiz bir güzelliğe bürünen alanda, tuvalet, su ve oturma grupları da bulunuyor. Doğa Park Mesire Alanına gelen çocuklar, geniş alanda oyunlar oynarken,  aileleri de güzel vakit geçirebilme imkânı buluyorlar.
    Osmaniye Belediyesi, Karaçay nehrinin muhteşem estetik görüntüsü ve bölgenin temiz havasıyla çok uygun bir noktada olan alana, Kentsel Estetik ve Gelişim Projesi kapsamında Doğa Park Mesire Alanı ve Bisiklet Yolu projesini başlattı. Bu kapsamda, 54 bin metrekare alanda projelendirilen çalışma, kısa sürede tamamlanarak Osmaniyelilerin hizmetine sunuldu. Oturma gurupları, su ve tuvalet gibi hizmet alanlarının bulunduğu park, vatandaşların kısa sürede en çok uğradıkları mekan haline geldi. İş çıkışlarında ve hafta sonlarında çocukları ile birlikte mesire alanına gelen aileler, sosyal alanda güzel vakit geçirerek günün yorgunluğunu atmanın imkanını buluyorlar. Yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, bölgenin doğal güzelliği ve temiz havasının yanı sıra, yapılan park çalışması ile eşsiz bir görünüme kavuştuğunu belirlettiler. Vatandaşlar, kazandırılan hizmetten dolayı Belediye Başkanı Kadir Kara ve çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.
    Belediye Başkanı Kadir Kara ise çocukların ve ailelerinin güzel vakit geçirebilecekleri Karaçay Doğa Park Mesire Alanı ve Bisiklet Yolunun hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, Osmaniye’de sosyal alanların arttırılması için Kentsel Estetik ve Gelişim Projesi kapsamında çalışmaların sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.  (DHA)
    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow