hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özel Harekat polisinden şefkat eli

    Özel Harekat polisinden şefkat eli
    expand

    Özel Harekat polisinden şefkat eli

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OSMANİYE, (DHA) -OSMANİYE'de, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş’un başlattığı uygulama ile şehir merkezinde görev yapan Özel Harekat polisleri vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.
    Kentte asayişin korunması, vatandaşların can ve mal emniyeti için görev yapan Özel Harekat polisi, sadece görev yapmakla kalmıyor, ayrıca vatandaşlarla birebir görüşerek, onların her zaman yanlarında oldukları izlenimini de veriyorlar.
    Osmaniyeliler de Özel Harekat polisini yanlarından görmekten mutlu olduklarını ifade ediyorlar. Çoğu zaman caddede devriye görevi yapan polisleri işyerlerine davet eden vatandaşlar, onlara çeşitli ikramlarda bulunarak, sohbet etme imkanı buluyorlar.
    Kentte yaşanan bir olay ise Özel Harekat polisinin vatandaşlara olan duyarlılığının bir göstergesi oldu. Şehrin trafik ve yaya olarak en yoğun olduğu Akyar Caddesi'nde karşıdan karşıya geçmek isteyen engelli bir genç, karşıya geçmek için orada bulunan Özel Harekat polisinden yardım istedi. Hemen engelli gencin elinden tutan görevli polis, gencin güvenli bir şekilde yolun karşısına geçmesini sağladı. Engelli genç de kendisine yardım eden polise teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow