hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Coşkun, merkez köy muhtarlarını dinledi

    Vali Coşkun, merkez köy muhtarlarını dinledi
    expand

    Vali Coşkun, merkez köy muhtarlarını dinledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun, merkez köy muhtarları ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.
    Osmaniye Ziraat Odası'nda düzenlenen toplantıya Vali Coşkun’un yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mesut Ovalı da katıldı.
    Vali Coşkun, toplantıya ev sahipliği yapan Osmaniye Ziraat Odası'na teşekkür ederek, "Geçtiğimiz ay mahalle muhtarlarımız ile bir araya gelmiştik, bugün de siz köy muhtarlarımızla bir aradayız. Bugün köylerimizin sorun ve taleplerini dinleyerek, siz muhtarlarımızla bu sorunların çözümü konusunda istişarede bulunmak istiyoruz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
    Vali Ömer Faruk Coşkun, konuşmasının ardından köy muhtarlarına söz vererek talep ve sorunlarını dinledi. Vali Coşkun, iletilen sorun ve taleplerin öncelik acil olanlar olmak üzere çözülmesi için gayret gösterileceğini ifade ederek, "İlimizin her köşesinde yaşayan vatandaşımızın en iyi koşullarda yaşamasını hedefliyor ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Köy muhtarlarımızdan gelen talepleri tek tek değerlendireceğiz. Acil çözülmesi gereken sorunlarımızı en hızlı şekilde çözmeye çalışacağız, diğer konuları da planlamaya alacağız. " dedi.
    Köy muhtarları ise Vali Coşkun’a sorun ve taleplerini dinlediği için teşekkür ettiler. Toplantı sonunda Vali Coşkun’a Osmaniye Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Ali Kama tarafından plaket takdim edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow