hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Coşkun, semt pazarında denetim yaptı

    Vali Coşkun, semt pazarında denetim yaptı
    expand

    Vali Coşkun, semt pazarında denetim yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun, salı pazarını ziyaret ederek, koronavirüse karşı alınan önlemleri yerinde denetledi.
    Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş ile Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Murat Yalçın da yer aldığı denetimde Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, pazar yerlerinde alınan tedbirler hakkında Belediye Başkanı Kadir Kara'dan bilgi aldı. 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ve 20 yaş altı gençlerin sokağa çıkma kısıtlamaları, pazar yerlerine kontrollü giriş çıkış yapılması, vatandaşlar arasında sosyal mesafe ve vatandaşların maske takma zorunluluğu gibi konularda denetlemelerde bulunan Vali Coşkun, vatandaşlardan çok zorunlu olmadıkları sürece evlerinden çıkmamalarını, çıkmaları gereken durumlarda ise mutlaka maske takmalarını ve sosyal mesafeye hassasiyetle uymalarını rica etti. Vali Coşkun, tedbirlere uyan pazar esnafı ve vatandaşlara da teşekkür etti.
    Koronavirüse karşı ilde tüm tedbirlerin alındığını ve hassasiyetle uygulandığını ifade eden Vali Coşkun, "Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu yerlerde gerekli denetimleri yapıyoruz. Her fırsatta dile getirdiğimiz üzere vatandaşlarımızdan da tedbirlere uymalarını önemle rica ediyoruz. Bildiğiniz üzere bu hayati önemde bir konu. Tedbirlere uymamak sadece kendi hayatımızı değil pek çok vatandaşımızın da hayatını riske atmak anlamına geliyor. Tüm vatandaşlarımızdan bir kez daha önemle rica ediyorum, kendilerinin ve ailelerinin sağlığı, ilimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın sağlığı için mutlaka tedbirlere uysunlar" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow