hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Coşkun, siperli maskeleri yerinde inceledi

    Vali Coşkun, siperli maskeleri yerinde inceledi
    expand

    Vali Coşkun, siperli maskeleri yerinde inceledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Osmaniye Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek, sahada çalışan kamu kurum personelleri için üretilen 'Siperli Maskeler' hakkında bilgi aldı.
    Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, bugüne kadara toplam 12 bin 500 adet maske üretildiğini ve bu maskelerin İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı başta olmak üzere sahada çalışan diğer kurum personellerine de dağıtıldığını ifade ederek, hedeflenen üretim sayısının 23 bin olduğunu belirtti.
    Vali Coşkun, tüm dünyayı ve ülkeyi etkileyen korona virüsle mücadeleye ürettikleri siperli maskelerle önemli bir katkı sağlayan personellere teşekkür ederek, "Sahada çalışan tüm kamu görevlilerimiz bu zorlu süreçte oldukça yoğun bir biçimde çalışıyorlar, üretilen bu maskeler onların virüsten korunmasında oldukça önemli. Bu mücadelede sağlık çalışanlarımıza, kolluk güçlerimize ve sahada olan bütün kamu görevlilerimize, ürettikleri siperli maskelerle destek sağlayan arkadaşlarımızın her birine ayrı ayrı emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm kamu görevlilerimize çalışmalarında kolaylıkla diliyorum. Allah'ın izni ve keremiyle, el ele vererek bu zor süreci en kısa sürede ardımızda bırakmayı temenni ediyorum. Bu vesile ile vatandaşlarımızdan evlerinde kalmalarını, çıkmak zorunda olduklarında da sosyal mesafeye dikkat etmelerini ve mutlaka maske takmalarını önemle rica ediyorum. Bu zor süreci ancak hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek atlatabiliriz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow