hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Coşkun'dan engellilere ziyaret

    Vali Coşkundan engellilere ziyaret
    expand

    Vali Coşkun'dan engellilere ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun, engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Bu kapsamda, Mustafa Aslantaş ve Hatice Yağmur Aslantaş ile Müberra Gök ve Harun Ahmet Gök'ü evlerine misafir olunurken, ziyaretlerde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı.
    Engelli vatandaşlar ve aileleri ile bir süre sohbet eden Vali Ömer Faruk Coşkun, sorunlarıyla ilgilenmenin hem vicdani hem de sosyal bir sorumluluk olduğunu ifade ederek, "Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin maruz kaldığı bir sağlık sorunu olmaktan ziyade sosyal boyutlarıyla her birimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini asgariye indirmek için herkesin katkı ve ortak çabasına ihtiyaç duyan toplumsal bir husustur. Valiliğimiz koordinasyonunda; başta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz olmak üzere, tüm kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içinde engelli kardeşlerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz" dedi.
    Engelli vatandaşlar ve aileleri de Vali Coşkun'a ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ettiler.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow