hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Ömer Coşkun'a Polis Haftası ziyareti

    Vali Ömer Coşkuna Polis Haftası ziyareti
    expand

    Vali Ömer Coşkun'a Polis Haftası ziyareti     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş'u makamında konuk ederek, Polis Haftası'nı kutladı.
    Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıldönümünü kutlayan Vali Ömer Faruk Coşkun, emniyet mensuplarının gecesini gündüzüne katarak ülkenin huzuru için özveri ile çalıştıklarını ifade etti. Makamında konuk ettiği Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş'un Polis Haftası'nı kutlayan Vali Coşkun, "Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 174. yılında ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki bütün amir ve memurlarımızı kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, görevi başındaki emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarı ve aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu bir yaşam geçirmelerini diliyorum" dedi.
    Ziyaret sırasında İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, emniyet teşkilatı olarak, vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için gayret ettiklerini belirterek, desteğinden dolayı Vali Coşkun’a teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow