hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Valilik Kompleksinde Kan Bağışı Kampanyası

    Valilik Kompleksinde Kan Bağışı Kampanyası
    expand

    Valilik Kompleksinde Kan Bağışı Kampanyası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - TÜRK Kızılayı'nın kış koşulları nedeniyle kan bağışının azaldığını belirterek başlattığı kan bağışı kampanyasına destek amacıyla, Vali Ömer Faruk Coşkun öncülüğünde, Türk Kızılayı Adana Kan Bağışı Merkezi tarafından Valilik Kompleksinde kan bağışı kampanyası düzenledi. Vali Coşkun, kurulan kan bağışı standını ziyaret etti.
    Türk Kızılay'ı Adana Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Ümit Tokgöz, Vali Coşkun'a Kızılay'a verdiği destek için teşekkür ederek, "Osmaniye Valimiz Ömer Faruk Coşkun himayelerinde gerçekleştirmiş olduğumuz kan bağışı kampanyası sayesinde birçok hayatın kurtulmasına, birçok hastanın şifa bulmasına vesile olacağız" dedi. Dr. Ümit Tokgöz, konuşmasının ardından Vali Coşkun'a teşekkür plaketi sundu.
    VALİ COŞKUN'DAN, KAN BAĞIŞINA DAVET
    Tüm vatandaşları kan bağışı yapmaya davet eden Vali Ömer Faruk Coşkun, "Türk Kızılayı hem kan bağışı anlamında hem de yardım anlamında Türkiye’de bu çok önemli görevi icra ediyorlar. Bu vesile ile Türk Kızılayı teşkilatına ve burada emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı ve personellerimizi bu kan bağışına davet ediyorum" diye konuştu. Vali Coşkun, kan bağışında bulunan kamu görevlileri ve vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek kan bağışında bulundukları için teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow