hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz: Kontrolü elden bırakmamalıyız. Çünkü henüz tehlike geçmiş değil

    Vali Yılmaz: Kontrolü elden bırakmamalıyız. Çünkü henüz tehlike geçmiş değil
    expand

    Vali Yılmaz: Kontrolü elden bırakmamalıyız. Çünkü henüz tehlike geçmiş değil

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SUMBAS (Osmaniye), (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, koronavirüsle mücadelede muhtarlara büyük görevler düştüğünü belirterek, "Kontrolü elden bırakmamalıyız. Çünkü henüz tehlike geçmiş değil" dedi.
    Vali Erdinç Yılmaz, Sumbas’ta köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. İlçeye bağlı Akçataş Köyünde gerçekleştirilen toplantıda Sumbas Kaymakamı İdil Özdemir, Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu ve Mehmetli Belde Belediye Başkanı Fatih Seyitoğlu da yer aldı.
    Vali Dr. Erdinç Yılmaz, köy ve mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini dinlemek için bir araya geldiklerini belirterek, "İlimizin her yerinde yaşayan vatandaşlarımızın en iyi koşullarda yaşaması bizim için önemli, çalışmalarımızın ana hedefi budur. Bu nedenle ziyaret ettiğimiz her yerde sorun ve talepleri dinliyor, çözümlemek için gayret gösteriyoruz" diye konuştu.
    Koronavirüs salgınının devam ettiğini söyleyen Vali Yılmaz, "Lütfen köylerimizde, mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızı maske takmaları, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uymaları konusunda uyaralım. Bu tedbirleri uygulamak çok zor değil. Mahallelerimize, köylerimize dışarıdan gelenleri takip edelim, karantinaya uyup uymadıklarını kontrol edelim. Bunu mahallerimizde, köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızı korumak için yapmak zorundayız. Bu konuda muhtarlarımıza önemli görevler düşüyor. Kontrolü elden bırakmamalıyız. Çünkü henüz tehlike geçmiş değil. Lütfen bu konuda hassas olalım" dedi.
    Toplantının devamında muhtarlar sorun ve taleplerini dile getirdiler. Vali Yılmaz, dile getirilen sorun ve taleplerin değerlendirileceğini ifade ederek, toplantıya katılan tüm muhtarlara teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow