hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yılmaz'dan, şehit uzman çavuşun ailesine ziyaret

    Vali Yılmazdan, şehit uzman çavuşun ailesine ziyaret
    expand

    Vali Yılmaz'dan, şehit uzman çavuşun ailesine ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/SUMBAS (Osmaniye), (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, 2015 yılında Denizli'nin Çivril ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Umut Eyvaz'ın ailesini Sumbas'taki evlerinde ziyaret etti.
    Ziyarette Sumbas Kaymakamı İdil Özdemir, Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu ve Mehmetli Belde Belediye Başkanı Fatih Seyitoğlu da yer aldı. Ziyaret sırasında şehit uzman çavuş için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.
    Şehit annesi Lütfiye Eyvaz ile bir süre görüşen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, şehide Allah'tan rahmet, ailesine de sabırlar dileyerek, "Aziz şehitlerimizin mekânları cennet olsun, Cenab-ı Allah şehitlerimize gani gani rahmet eylesin. Şehitlerimizin kıymetli ailelerinin her zaman yanında olacağız. Kapımız gönlümüz onlara her daim açık olacaktır. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum" diye konuştu.
    Şehit annesi Lütfiye Eyvaz, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyaret sonunda Vali Yılmaz, şehit annesine Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow