hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şehit Uzman Çavuş İbrahim Etiz, dualarla anıldı

    Şehit Uzman Çavuş İbrahim Etiz, dualarla anıldı
    expand

    Şehit Uzman Çavuş İbrahim Etiz, dualarla anıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İbrahim EMÜL/TOPRAKKALE (Osmaniye), (DHA) – MARDİN'in Nusaybin ilçesinde 27 Mart 2016’da PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Etiz, şahadetinin 7’nci yılında memleketi Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde dualarla anıldı.
    Programa, Kaymakam Ali İhsan Selimoğlu'nun yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömer Sap, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kodaz, İlçe Müftüsü Yakup Etik, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Osmaniye Şube Başkanı Durmuş Öksüz, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı. Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Osmaniye Şube Başkanlığı tarafından, şehidin kabri başında düzenlenen anma programında, şehit İbrahim Etiz ve tüm şehitlerin ruhu için Kur’an-ı Kerim okundu, ardından İlçe Müftüsü Yakup Etik dua yaptırdı. Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Durmuş Öksüz, şehit İbrahim Etiz’i şahadetinin 7’nci seneyi devriyesinde rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, “Kahraman şehidimiz evli ve 2 kız çocuğu babasıdır. Şehidimiz İbrahim Etiz ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun” dedi.
    Daha sonra Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Etiz, isminin verildiği okulda anıldı. Anma programı, Şehit Jandarma çavuş İbrahim Etiz'in özgeçmişinin okunması ile devam etti. Duygusal anların yaşandığı anma programı sonunda, okul müdürü tarafından Şehit eşi Hatice, annesi Sultan ve babası Ahmet Etiz'e çiçek takdim edildi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow