hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rize'de 551 polis adayı mezun oldu

    Rizede 551 polis adayı mezun oldu
    expand

    Rize'de 551 polis adayı mezun oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arzu ERBAŞ/KALKANDERE (Rize),(DHA) - Rize'nin Kalkandere ilçesindeki Polis Meslek Eğitim Merkezi 23’üncü mezunlarını verdi. 551 polis adayı için tören düzenlendi.

    Rize Kalkandere Polis Meslek Eğitim Merkezi 23’üncü dönem mezunları için tören düzenledi. 551 polis adayının mezun olduğu törene, Vali Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rize Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize Cumhuriyet Başsavcı Vekili Adem Çalış, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz ve Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım ile davetliler ve polis adaylarının aileleri katıldı.

    Törende konuşan Rize Valisi Kemal Çeber “551 polis adayımız zorlu ve başarılı bir eğitimin ardından mezun oldular. Okulumuzda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına demokrasi ve hukukun üstünlüğüne saygılı her şartta görev yapmaya hazır vatan ve millet sevgisiyle dolu, doğru ve dürüstlükten ödün vermeyen ve adil davranan meslektaşlarımızı yetiştirmektir” dedi.

    23. dönem birincisi Uğur Karatilki’nin mezuniyet kütüğüne plaket çakmasının ardından dereceye giren ilk 10 öğrenciye plaket ve çeşitli hediyeler verildi.



     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow