hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sakarya’da kaza yapan TIR'a otomobil çarptı: 4 kişi yaralandı

    Sakarya’da kaza yapan TIRa otomobil çarptı: 4 kişi yaralandı
    expand

    Sakarya’da kaza yapan TIR'a otomobil çarptı: 4 kişi yaralandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İsa ÇİÇEK/SAKARYA,(DHA) - SAKARYA'da, bariyerlere çarpıp yolu kapatan TIR'a otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.
    Kaza, sabah saatlerinde D-650 karayolunun Geyve Kızılkaya Mahallesi Devebağırtan virajında meydana geldi. Bilecik istikametine giden Celal Şimşek idaresindeki 35 BBY 733 plakalı TIR, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Aynı istikamete giden İsmail Toprak yönetimindeki 54 AEV 864 plakalı otomobil de yolu kapatan TIR’a çarptı. Kazada araç sürücüleri ile otomobilde bulunan Eyüp Z. ve Mehmet Mücahit S. yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince Sadıka Sabancı Devlet Hastanesi ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 
    Kaza sebebiyle trafik iki yönlü olarak yol ulaşıma kapandı. Jandarma, polis ve karayolları ekiplerinin çalışması sonrası yol kontrollü olarak her iki yönden trafiğe açıldı. Yaklaşık 1 saatlik çalışma sonrası araçların kaldırılmasıyla yolda ulaşım normale döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow