hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bafra Adliyesi memurlarından oluşan koro ilk konserini verdi

    Bafra Adliyesi memurlarından oluşan koro ilk konserini verdi
    expand

    Bafra Adliyesi memurlarından oluşan koro ilk konserini verdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emre ŞAHİNOL/BAFRA(Samsun),(DHA) - SAMSUN Bafra Adliye memurlarından oluşan ‘Türk Halk Müziği Korosu’ ilk konserini Bafra Belediye Kültür Merkezi’nde Gamze Sürmeli’nin şefliğinde gerçekleştirdi.

    Bafa Adliye Türk Halk Müziği Korosu’nun, Bafra Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘19 Mayıs Gençlik Konseri’ne, Bafra kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, Bafra Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sefa Maraşlı, Bafra Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı ve çok sayıda davetli katıldı.

    Konserin sunuculuğunu ise Mustafa Kurt yaptı. Konserin açılış konuşmasını yapan Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, “Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı, mahkemelerimiz, avukatlarımız, açık ve kapalı cezaevlerimiz, denetimli serbestlik müdürlüğümüz olarak biz büyük bir aileyiz. Görev yaptığımız üç yıllık süre boyunca anayasa ve kanunlarla verilen yargısal hizmetleri yerine getirmek için büyük bir gayretle çalıştığımız gibi kurumsal dayanışma ve kurumsal aidiyetin güçlenmesi adına planlı bir dizi sosyal ve kültürel faaliyette bulunduk. Bunlardan biri olan Türk Halk Müziği koromuz yaklaşık 8 aydır büyük bir özveriyle çalışıyor. Koro şefimizi ve arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. İcra edeceğimiz konser nedeniyle çok gururlu ve heyecanlıyız. Çünkü bu konser Bafra tarihinde ilk olma özelliği taşımaktadır. Bununla birlikte ülkemizde de bizimle eşdeğer olan il ve ilçe adliyelerinde örneği olmayan bir oluşuma hayat verdiğimiz içinde emeği geçen herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

    Türk Halk Müziğinin unutulmaz eserleri, ‘uzun ince bir yoldayım’, ‘İzmir’in kavakları’, ‘Tatlı dile gülen yüze’, ‘Bahçe duvarından aştım’ gibi eserler seslendirildi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow