hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Otizmli çocuklar için muhteşem konser

    Otizmli çocuklar için muhteşem konser
    expand

    Otizmli çocuklar için muhteşem konser

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tolga BİRGÜCÜ/SAMSUN, (DHA) - SAMSUN Balkan Türkleri Derneği ve Samsun Otizmli Çocuklar Derneği, otizmli çocuklar yararına ortaklaşa konser düzenledi. Konserin geliri otizmli çocukların tedavileri için harcanacak.

    Samsun Balkan Türkleri Derneği ve Samsun Otizmli Çocuklar Derneği, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM), ezgilerin ve türkülerin dile geldiği muhteşem bir konsere imza attı. Geliri otizmli çocukların tedavileri için kullanılacak konserde, Samsun Balkan Türkleri Derneği Türk Sanat Müziği Korosu’nun yanında otizmli çocuklar da sahne aldı. Duygu yüklü konser, salonu dolduran seyircilerden büyük takdir ve alkış aldı. Otizmli çocukların sahne performansını seyirciler ayakta alkışladı.

    ‘FAALİYETLERİMİZE ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİZ’

    Konser öncesi açılış konuşmalarını yapan Samsun Balkan Türkleri Derneği Başkanı Uğur Burak Özata ve Samsun Otizmli Çocuklar Derneği (SODER) Başkanı Ayça Nedret Yüceer, otizmli çocuklar yararına düzenlenen geceye katılan ve etkinliğe destek veren katılımcılara teşekkür ederek, yeni projelerin hayata geçeceği müjdesini paylaştı. Başkan Burak Özata, “Geçtiğimiz günlerde Samsun Otizmli Çocuklar Derneği SODER Başkanı Ayça Nedret Yüceer’i yönetimimiz ile birlikte dernek binalarında ziyaret ettik. Birlikte fikir alış verişinde bulunduğumuz ziyaret esnasında bizde otizmli çocuklarımız için ne yapabiliriz, onlara ve ailelerine nasıl destek olabiliriz düşüncesi içine girdik. Sonrasında otizmli çocuklarımız yararına böyle bir konser düzenlemeyi düşündük. SODER Başkanı Ayça Nedret Yüceer ile projemizi hazırlayıp bu güzel anlamlı gecenin oluşmasına vesile olduk. Bu kardeşlerimizin koromuzun yanında korist olarak sahne alması solandaki izleyicilerden büyük takdir topladı. Bu güzel gecenin oluşmasında destek sağlayan koromuza, koro şefimize, yönetimimize, SODER derneği yönetimine ve salonu doldurarak bizlere destek veren herkese böyle anlamlı bir çalışmaya katkı sağladıkları için bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni projelerimiz ve çalışmalarımız ile faaliyetlerimize aralıksız devam edeceğiz” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow