hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Samsun'da silahlı kavga: 1 kişi yaralandı 3 kişi tutuklandı

    Samsunda silahlı kavga: 1 kişi yaralandı 3 kişi tutuklandı
    expand

    Samsun'da silahlı kavga: 1 kişi yaralandı 3 kişi tutuklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emre ÖNCEL/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN’un İlkadım ilçesinde T.C.A. (26), İ.G. (25) ve M.D. (20) aralarında husumet bulunan E.K.’yı konuşmak için yanlarına çağırdı.Çıkan kavgada E.K. bacaklarından tabanca ile vurularak yaralandı. Olayın ardından gözaltına alınan 3 kişi bugün tutuklandı.

    Olay İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi’nde iki gün önce meydana geldi. T.C.A., İ.G. ve M.D., aralarında husumet bulunan E.K.’yı telefonla arayarak konuşmak için yanlarına çağırdı. Yüz yüze tartıştıkları sırada olay büyüyünce M.D. üzerinde bulunan tabancayla E.K.’yı iki bacağından vurarak yaraladı. Olayın ardından T.C.A., İ.G. ve M.D. kaçtı. Yaralı ise ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

    Konuyla ilgili soruşturma başlatan polis, şüphelileri dün yakalayarak gözaltına aldı. T.C.A., İ.G. ve M.D. emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow