hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şanlıurfa’da, yetim çocukların bisiklet sevinci

    Şanlıurfa’da, yetim çocukların bisiklet sevinci
    expand

    Şanlıurfa’da, yetim çocukların bisiklet sevinci

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA) – ŞANLIURFA’da "Sağlıkla pedal çevir" sloganıyla 400 yetim öğrenciye bisiklet armağan edildi. 

    Haliliye Belediyesi, Sosyal Yardım İşlerİ Müdürlüğü ekiplerince önceden belirlenen 400 öğrenciye karne hediyesi olarak bisiklet dağıtım töreni gerçekleştirildi. Kapalı spor salonunda gerçekleştirilen dağıtım töreninde aileler ve çocuklar yoğunluk oluşturdu.Dağıtım töreninde konuşan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan,  "Çocuklarımızın mutlu olması, onların gülmesi her şeye bedeldir. Öncelikle çocuklarımızın mutluluğuna vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Asıl olan budur. Yöneticilikte, idarecilikte çocuklarımızın gülmesi onların mutlu olması, hayatta sımsıkı sarılmaları, onların başlarının okşanması herhalde hizmetlerin en lezzetli, en tatlı anlarıdır. Ben emeği geçenlere hasetten teşekkür ediyorum" dedi.
    Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, "Haliliye Belediyesi olarak "sağlıkla pedal çevir" anlayışıyla bugün sizlere bisikletlerinizi teslim ediyoruz. Size aynı zamanda bir karne hediyesi olarak da takdim ediyoruz. Sizin sıcaklığınız salona yansıyor, yüzünüze yansıyor, gözlerinize yansıyor. Ben sizlere çok çok teşekkür ediyorum. Bisikletleriniz hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.Törene, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Jandarma Komutanı Mücahit Avkıran, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ile çok sayıda aileler katıldı. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow