Şırnak’ta 200 çocuğa bayram hediyesi

Şırnak’ta 200 çocuğa bayram hediyesi
Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ(Şırnak),(DHA)- ŞIRNAK’ın Silopi ilçesinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında, hayırseverlerin de desteğiyle 200 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa bayramlık elbise hediye edildi.
İstanbul’da yaşayan eğitimci yazar İsa Kösen, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında memleketi Silopi’de, hayırseverlerin de desteğiyle 200 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa bayram elbisesi hediye etti. Evlerinden alınarak çarşı merkezine getirilen çocuklar, beğendikleri elbise ve ayakkabıları aldı.
Ramazan Bayramı’nda da 270 çocuğa bayram elbisesi aldıklarını belirten İsa kösen, “Bu bayram diğer bayramlarda olduğu gibi çocuklarımızı sevindirmek için sosyal projeler yapıyoruz. Geçen Ramazan Bayramında sosyal medya üzerinden aldığımız destekle 277 çocuğumuzu giydirmiştik. Bu bayramda 200 yakın çocuğu giydirdik hala giydirmeye devam ediyoruz. Burada biz iyilik iyidir sözünden hareket ediyoruz. Çocuklarım bayram sabahı kutlu uyanmaları bizim için en önemli motivasyon kaynağıdır. Az önce giydirdiğimiz çocukların yüzündeki o gülümseme, hayat enerjisi bizlere bu işin ne kadar güzel olduğunu anlatıyor. Çocukların yüzündeki mutluluğunu eksik olmaması için bir çaba içerisinde olacağız” dedi.
Giyim Mağazası Sahibi Fesih İnan da, “Hayırlara vesile olan İsa hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Her sene 150-200 çocuk getirip mağazamızda giyindiriyor. Ona destek olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.(DHA)
FOTOĞRAFLI