hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Bekle' filminin çekimleri Sivas'ta başladı

    Bekle filminin çekimleri Sivasta başladı
    expand

    'Bekle' filminin çekimleri Sivas'ta başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alperen YILDIZ/SİVAS, (DHA) - SİVAS'ta oyuncu seçmelerinin yapıldığı ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun hayatını konu alan 'Bekle' adlı filmin çekimlerine başlandı. Çekimleri yaklaşık 3 hafta sürecek film, 21 Nisan’da sinemaseverlerle buluşacak.
    20 Şubat 2015'te Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylar esnasında bıçaklanarak öldürülen öğrenci Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu konu alan 'Bekle' adlı filmin oyuncu kadrosu için Sivas’ta seçmeler yapıldı. Seçmelerin tamamlanması ve kadronun oluşturulmasının ardından bugün filmin ilk kaydı alındı. Filmin tamamı Sivas'ta bulunan mekanlarda çekilecek.
    Sivas’ta baktıkları her yerin sanat ve tarih koktuğunu belirten filmin yönetmeni Kadir Ergin, "Burada çok güzel bir iş vesile oldu, hep birlikte bu projeyi yapmak için Sivas’a geldik. Güzel insanlarla güzel bir ekip kurduk. Mutlu, huzurlu bir setimiz var. Proje için emek veriyoruz. Ciddi hazırlıklar yaptık. Sivas gibi kültür mirası bir şehirde nereye dönsek bizim için hazine gibiydi. O yüzden hiç zorlanmadık açıkçası. Burada kültürel bir miras olduğu için baktığımız her yer sanat ve tarih kokuyor. Bismillah dedik, inşallah yakında sinemalara herkesi de bekliyoruz. Güzel bir projeye imza atıyoruz. Bugün motor dedik ve ilk kaydımıza sabah girdik. Yaklaşık 3 hafta sonra paydos veriyoruz burada. 21 Nisan'da da tüm Türkiye’de vizyondayız" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow