hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti İmranlı İlçe Başkanlığından öğrencilere tablet

    AK Parti İmranlı İlçe Başkanlığından öğrencilere tablet
    expand

    AK Parti İmranlı İlçe Başkanlığından öğrencilere tablet

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KIRAS/İMRANLI (Sivas), (DHA)- AK Parti İmranlı İlçe Başkanlığı uzaktan eğitim gören öğrencilere katkı sağlamak amacıyla, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet hediye etti.
    AK Parti İmranlı İlçe Başkanı Ali Ürek, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet dağıttı. İlk etapta önceden belirlenen 5 öğrenciye tabletler hediye eden Ürek, ilerleyen dönemde bu sayının artacağı müjdesini verdi. 
    Göreve geldiği günden bugüne halkın her kesiminin yanında olmaya çalıştıklarını söyleyen AK Parti İmranlı İlçe Başkanı Ali Ürek, "Hem ilçemizin kalkınması adına yapmış olduğumuz çalışmalar hem de sosyal sorumluluk adına yapabileceğimiz her bir çalışmayı özenle seçiyoruz. İlçe başkanlığımız olarak sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Biz istiyoruz ki milletimiz bilsin ki Ak Parti İmranlı İlçe Başkanlığı bu milletin hep yanındadır. Ülke genelinde binlerce öğrenci uzaktan eğitim görüyor. Covid-19 nedeniyle eğitimde en fazla gündeme gelen internet ve tablet bilgisayar gereksinimi oldu. Bu hususta geleceğimizin teminatı çocuklarımıza destek olmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlk etapta belirlediğimiz 5 öğrencimize tablet hediye etti. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak öğrencilerimize bizzat ellerimizle teslim etmek istedik. İstiyoruz ki öğrencilerimizin bu zorlu eğitim süreçlerindeki sıkıntılarını en aza indirelim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow