hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    PTT'den 180'inci müşteriye hediye

    PTTden 180inci müşteriye hediye
    expand

    PTT'den 180'inci müşteriye hediye

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arife Defne ARSLAN/SİVAS, (DHA) - SİVAS'ta PTT Baş Müdürlüğü, 180'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla gişe işlemi yapan 180'inci müşteriye çeşitli hediyeler verdi.
    Başmüdürlüğe, teşkilatın 180'inci kuruluş yıl dönümünün kutlandığı 23 Ekim'de gelen ve elektrik ve doğalgaz faturası ödemek için 180 sıra numarasıyla gişe işlemi yaptırmak isteyen 65 yaşındaki Makbule Bitnel'e, Sivas PTT Başmüdürü Musa Yıldız tarafından Hz. Muhammed'in Mektupları adlı kitap ve çeşitli hediyeler verildi.
    PTT Başmüdürü Musa Yıldız, "Hizmetlerimizi teknolojik alt yapımızla güçlendirirken, aynı zamanda yurt içi pazarda rekabetin getirdiği avantajımızı sürdürüyor ve diğer yandan da uluslararası faaliyetlerle kurumumuzu bir adım öteye taşıyoruz. Bir dünya markası olma yönünde çalışmalarımızı hızlandırarak, sektörel anlamda yeniliklerin öncüsü olan inovasyon, Ar-Ge ve dijitalleşmeyi ön planda tutarak 180 yıl önce atılan tohumların meyvelerini yiyoruz. Ülkemizde ve dünyada posta teşkilatlarının öneminin anlaşıldığı pandemi döneminde, tıpkı dün olduğu gibi bugün de milletimizin en büyük destekçisi olan PTT ailesi olarak, ülkemiz için mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalıştık. Bu süreçte büyük bir vefa örneği sergileyen PTT emekçileri, maske dağıtımından sosyal yardımlara, maaş ödemelerinden lojistik hizmetlere kadar birçok konuda vatandaşların yanında oldu. Her geçen gün kendini ve hedefleri geliştiren PTT ailesi olarak, ülkemizi her alanda temsil etme anlayışımızı sürdürürken, 2023 hedeflerimize de sağlam adımlarla ilerliyoruz" diye konuştu.
    Hediye alan Mukbule Bitnel ise çok şaşırdığını belirterek, PTT yetkililerine teşekkür etti. 

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow