hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivas Belediyesi'nden hastaneye tefrişat desteği

    Sivas Belediyesinden hastaneye tefrişat desteği
    expand

    Sivas Belediyesi'nden hastaneye tefrişat desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde ihtiyaç olan tefrişat çalışmalarını üstlendi. 
    Ortak akıl ve istişare ile belirlenen ihtiyaçları gideren Sivas Belediyesi son olarak sağlık alanında örnek bir çalışma gerçekleştiriyor. Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'in talimatıyla Cumhuriyet Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde ihtiyaç duyulan tefrişat çalışmalarını üstlenildi.
    Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "Ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçte sağlık altyapısının güçlendirilmesi amacıyla Cumhuriyet Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemizin bir an önce hizmete girmesi için elimizden gelen desteği veriyoruz. Bu doğrultuda belediyemizden talep edilen hastanemizin bir an önce hemşehrilerimizin kullanımına sunulması için bizden talep edilen tefrişat çalışmalarını tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri dile getirdiğimiz 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışıyla eğitimden, sağlığa, ibadethanelerden, kültürel faaliyetlere, spordan, belediyeciliğe her alanda hemşehrilerimizin bize ihtiyaç duyduğu her konuda destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow