hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sivas'ta tıkanan rögarlar yenileniyor

    Sivasta tıkanan rögarlar yenileniyor
    expand

    Sivas'ta tıkanan rögarlar yenileniyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SİVAS (DHA)- SİVAS Belediyesi ekipleri yağışlar sonrası yollarda oluşan tahribata anında müdahale ederken tıkanan rögarlar da çalışma başlattı. 
    Sivas Belediyesi SİBESKİ Müdürlüğü ekipleri ani bastıran yağışlar sonrası tıkanan rögarlar da yenileme çalışmalarına başladı. Ekipler Mehmet Paşa Mahallesi Pünzürük Caddesi'nde yoğun yağış sonrası oluşan su birikintilerini gidermek için çalışma başlatarak rögarların genişletilmesi ve temizlenmesi işlemlerine başladı.
    Mehmet Paşa Mahallesi Muhtarı Hakan Öztürk "Mahallemizdeki Pünzürük Caddesi’nde aşırı yağış sonrası bu noktada bir tıkanıklık yaşanıyor ve iş yerlerinin önüne kadar su birikintileri oluşuyordu. Konuyu Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’e ilettik. Başkanımız sağ olsun hemen ekiplere haber vererek gerekli çalışmanın yapılması için talimat verdi. SİBESKİ ekiplerimizde sıkıntılı olan rögarları açma ve yenileme çalışmalarına başladılar. Emeği geçen herkese mahallem adına teşekkür ediyorum." dedi.
    Mahalle sakinleri ise "Yağmur yağdığı zaman burada oluşan su birikintileri nedeniyle mağduriyet yaşıyorduk. Belediye Başkanımıza konuyu ilettik. Sağ olsun Hilmi Başkan hemen ekiplere talimat verdi ve çalışma başlatıldı. Mağduriyetimizin giderilmesi için burada çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow