hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Suşehri'nden İdlib'e insani yardım malzemesi

    Suşehrinden İdlibe insani yardım malzemesi
    expand

    Suşehri'nden İdlib'e insani yardım malzemesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Oğuzhan ÇİFCİ/SUŞEHRİ (Sivas), (DHA) - SİVAS'ın Suşehri ilçesinde toplanan insani yardım malzemeleri Suriye'nin İdlib kentindeki ihtiyaç sahiplerine gönderildi. 
    Suşehri Kaymakamlığı ve Suşehri Belediye Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen yardım kampanyasına ilçedeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri de destek verdi. Gıda, çocuk bezi, battaniye ve giysiden oluşan yardım malzemelerini taşıyan TIR, düzenlenen törenle İdlib'e uğurlandı.
    Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel kampanyaya sağlanan yardımların kabul olmasını dileyerek, "İnsanlık olarak İdlib'in mazlum coğrafyasına bir nebze de olsa yardımlarımızla destek olmaya çalıştık. Sizlerin katkıları azımsanamayacak kadar yüksektir. Yardım kampanyasında hayırlarınız damla damla çoğalarak bir derya oldu adeta. Bizler asil milletiz, bizlere yönelen elleri boş çevirecek bir millet olmadık olmayacağız da. Komşumuz açken bizler tok yatmayacağız. Mazlumun umudu, zalimin korkusu olamaya devam edeceğiz. Uzaklara uzanan yardım elleri elbetteki yakınları da unutmamaktadır. Yardımlaşma konusunda Suşehri üzerine düşeni her zaman olduğu gibi yapmıştır, yapmaya da devam edecektir" dedi.
    Suşehri Müftüsü Yaşar Kaşkaya'nın dua etmesinin ardından yardım TIR'ı Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Kızılay deposuna gitmek üzere yola çıktı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow