hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Sayın, tenis turnuvasına katıldı

    Kaymakam Sayın, tenis turnuvasına katıldı
    expand

    Kaymakam Sayın, tenis turnuvasına katıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KIRAS/ZARA (Sivas), (DHA) - ZARA Kaymakamı Mehmet Sayın 'Spor Sivas Projesi' kapsamında yapılan masa tenisi müsabakalarına katıldı.
    Zara Anadolu Lisesi Spor Salonunda düzenlenen müsabakaya katılan Kaymakam Sayın'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Ahmet Karakuş ve Zara Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Arslan'a bilgi verdi. Çekişmeli geçen müsabakaların sonunda lise kategorisinde Zara Anadolu Lisesi kız ve erkek takımı birinci olurken, ortaokul kategorisinde de Reşit Akif Paşa Ortaokulu birinci oldu. Final müsabakasının ardından Kaymakam Sayın, raketi eline alarak öğrencilerle gösteri maçı yaptı. 
    Sportif faaliyetlere öğrencilerin yoğun ilgi göstermesinden dolayı memnun olduğunu dile getiren Kaymakam Mehmet Sayın, "Cumhurbaşkanımız gençlere ve sportif faaliyetlere oldukça önem gösteriyor. Yerel de de Valimiz Salih Ayhan beyin direktifleriyle Spor Sivas Projesi hayata geçirildi. Bizde bu proje kapsamında ilçe genelinde çeşitli branşlarda etkinlikler yaptık. Bu etkinliklerde bir tanesi olan tenis turnuvasına kaymakamlık olarak bizler de katıldı. Öğrencilerimizin o heyecanını görünce dayanamayıp ben de raketi elime aldım ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize kıyasıya bir mücadele yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.
    Takım halinde dereceye giren okul ve öğrencilere kupa takdim edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow